Agjenci Turistike

Agjenci Turistike

Published on 17 April 2021
Transcript
00:05
Vera erdhi!
00:07
Deshironi te udhetoni jashte vendit, por nuk dini si te organizoni udhetimin tuaj?
00:09
Eshte zgjidhja per ju!
00:09
Explore the world
00:16
Udheto tani ...
00:17
Me sigurine dhe kujdesin e Explore the world
00:19
Zgjidh udhetimin e duhur per ty
00:23
Destinacion ne cdo vend te botes!
00:34
Arsyet pse duhet te zgjidhni Explore the World :
00:39
Cmime te arsyeshme Programe qe i pershtaten stilit tuaj Informacion te plote per udhetimet Njohje e destinacioneve Kembim parash Dhurata dhe priviligje Zbatojme gjithcka cfare ju premtojme
00:48
Ju mirepresim!
00:49
Punoi : Xhuana Xhika Klasa XII Lenda : Ekonomi
00:54
Faleminderit!