Apliko

Apliko

Published on 24 August 2022

Apliko per pune FX tani

Transcript
00:00
Je shites i mire dhe nuk te vleresojne?!
00:01
Agjente  FX
00:07
Ne te ofrojme te gjitha mundesite.
00:10
Paga dhe bonuset qe keni enderruar.
00:12
Kushte pune dhe Leads ideale.
00:15
Kontrate pune te rregullt.
00:17
Zoteron nje nga gjuhet e meposhteme:
00:19
Italisht
00:22
Spanjisht
00:24
Anglisht
00:30
Apliko tani Conv. ose Ret.
00:31
069700515
00:34
Live Leads
00:35
Super kushte 
00:37
Super Bonuse 
00:39
Kontrate pune