Project 1

Project 1

Published on 5 November 2020
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Transcript
00:02
Pershendetje Miq
00:04
Lista e Blerjeve
00:11
Per te Porositur Produkte
00:11
Na shkruani nje SMS apo na kontaktoni permes Facebook në faqen tonë apo në tel +38344203064
00:17
Produktet qe me duhen:
00:19
Miell, Vaj, Sheqer
00:21
Qips, Milka, Qumësht
00:23
Ne e marrim kërkesën tuaj dhe ju njoftojmë me ofertën tonë brenda 5 minutave
00:23
Qips, Milka, Qumësht
00:23
Qips, Milka, Qumësht
00:30
Pas konfirmimit të porosisë ne brenda orës ju sjellim produktet në adresën tuaj: Transportin e bëjmë falas :)