osman's Personal Gallery

Project 5

Project 5

Published on 9 January 2023
Transcript
00:02
ETKİLEŞİM KURMAK VE EĞİTMEK
00:10
   Yarının bilim insanlarına ve mühendislerini eğitmek ve STEM alanında kariyer edinmeyi teşvik et- mek CERN ün misyonunun bir parçasıdır
00:15
  Uygulamalı fizik , mühendislik ve bilgi işlem öğrencilerinin CERN de iş başında öğrenmeleri  ve teknisyenlerin teknolojinin en ileri olduğu ala-, larda eğitim almaları için fırsatlar vardır.
00:25
CERN OPENLAB YAZ ÖĞRENCİ PROGRAMI
00:30
Lavabatuarı lisans öğrencileri için bir yaz programı yürütmektedir.Fizik,mühendislik, bilgisayar bilimleri veya matematik alanlarında openlab yaz öğrenci programı lisans ve lisans üstü öğrenci- lerine yönelik bir programdır
00:42
CERN ÖĞRETMEN PROGRAMLARI
00:46
CERN her yıl öğretmenlerin parçacık fiziği ve ilgili alanlardaki son gelişmelerden haberdar olmaları ve dinamik,uluslar arası bir araştırma ortamını deneyimlemeleri için çeşitli mesleki gelişim programları sunmaktadır .İngilizce veya CERN üye ülkelerinin ulusal dillerinden birinde,3 gün ile 2 hafta arasında süren öğretmen programları sunuyoruz.