tasks 1

tasks 1

Published on 13 October 2020

Buletin javor i xx per xx

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Transcript
00:02
Buletini Javor  i Parlamentit
00:06
Parlamenti miratoi programin e punës për periudhën xx-xx
00:06
U miratuan ndryshimet në ligjin “Për vlerësimin e ndikimit në mjedis”
00:07
Interpelancë me ministrin për Europën dhe Punët e Jashtme kërkuar nga grup deputetësh.
00:11
Si mund të merrni më shumë informacion?
00:17
Vizitoni videot e tjera informuese.
00:19
Vizitoni websitin parlament.al.
00:20
Merrni pjesë në komisionet parlamentare!
00:25
Cdo nismë e juaj është e mirëpritur!!!