Moovly en KU Leuven

Moovly en KU Leuven

Dankzij het partnership tussen KU Leuven en Moovly kan je op Moovly eenvoudig registreren en inloggen met je KU Leuven account. Je krijgt dan ook meteen gratis een upgrade naar een Moovly Edu Free account.
 

Klik op onderstaande login-knop om in te loggen:

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat zit er in een Moovly Edu Free account?

De Edu Free account is een uitgebreidere versie dan de gewone Free account die elke bezoeker van Moovly kan verkrijgen. De Edu Free account laat gebruikers toe om van de meeste creatieve mogelijkheden van Moovly gebruik te maken, daar video’s mee te maken en deze te downloaden. Je hebt er ook toegang mee tot de uitgebreide media-bibliotheek in Moovly met meer dan 1,5 miljoen gratis bruikbare foto’s, videos, geluiden en muziek die je kan gebruiken om filmpjes mee te maken (in combinatie met je eigen media).

Meer informatie over de features van de Moovly Edu Free account is beschikbaar in het Engels op de Education Pricing pagina van onze website.

Hoelang blijft mijn Moovly Edu Free account geldig?

Als je op Moovly registreert en inlogt met je KU Leuven account, dan beschik je over een Edu Free account tot het einde van het academiejaar 2021-2022, m.a.w. tot 31 juli 2022. Als je daarna blijft over een KU Leuven account beschikken, kan je dit verder verlengen.

Wie kan van zo’n Moovly Edu Free account gebruik maken?

Iedereen die over een KU Leuven account beschikt, krijgt automatisch en rechtstreeks toegang tot de Moovly Edu Free account: onderwijzend en ander personeel, studenten…

Hoe kan ik upgraden?

•LIVE Webinar 🚀 :

Create your own video template

Friday September 24th
4pm CET – 10am EST