Moovly en KU Leuven

Dankzij het partnership tussen KU Leuven en Moovly kan je op Moovly eenvoudig registreren en inloggen met je KU Leuven account. Je krijgt dan ook meteen gratis een upgrade naar een Moovly Edu Free account. Bovendien geniet je van sterke kortingen op de prijzen voor Moovly-abonnementen.
 

Klik op onderstaande login-knop om in te loggen of een gratis Moovly-account aan te maken:

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat zit er in een Moovly Edu Free account?

De Edu Free account is een uitgebreidere versie dan de gewone Free account die elke gebruiker van Moovly kan verkrijgen. De Edu Free account laat je toe om van de meeste creatieve mogelijkheden van Moovly gebruik te maken, daar video’s mee te maken en deze te downloaden. Je hebt er ook toegang mee tot de uitgebreide media-bibliotheek in Moovly met meer dan 1,5 miljoen gratis foto’s, videos, geluiden en muziek die je kan gebruiken om filmpjes mee te maken (in combinatie met je eigen media).

Meer informatie over de features van de Moovly Edu Free account is beschikbaar in het Engels op de Education Pricing pagina van onze website.

Hoelang blijft mijn Moovly Edu Free account geldig?

Als je op Moovly registreert en inlogt met je KU Leuven account, dan beschik je over een Edu Free account tot het einde van het academiejaar 2021-2022, m.a.w. tot 31 juli 2022. Als je daarna blijft over een KU Leuven account beschikken, kan je dit verder verlengen.

Wie kan van zo’n Moovly Edu Free account gebruik maken?

Iedereen die over een KU Leuven account beschikt, krijgt automatisch en rechtstreeks toegang tot de Moovly Edu Free account: onderwijzend en ander personeel, studenten…

Welke upgrade-opties heb ik als KU Leuven gebruiker?

Dankzij het raamakkoord tussen KU Leuven en Moovly kan je als personeelslid of student genieten van sterke kortingen op de standaardprijzen voor Moovly-abonnementen. Naast de gratis Edu Free account heb je toegang tot volgende jaarlicenties:

  • Edu Premium: een bijzondere licentie die speciaal voor KU Leuven werd gemaakt. Deze licentie geeft je toegang tot alle functionaliteiten van de Edu Max licentie maar heeft enkele beperkingen. Zo kun je video’s maken tot 10 minuten lengte, kan je 5 downloads per maand doen en tot 50 media-objecten uploaden.
  • Edu Max: dit is de standaard Edu Max licentie waarvan je alle details vindt op de Education Pricing pagina van onze website.

Als KU Leuven gebruiker kan je de Edu Premium jaarlicentie verkrijgen aan slechts 25€ (excl BTW) en de Edu Max jaarlicentie aan slechts 99€ (excl. BTW) i.p.v. de standaardprijs van $249/jaar.

Hoe kan ik bestellen en betalen?

Personeel van de KU Leuven kan Moovly-licenties aankopen (ook in grotere volumes) via een interne bestelbon. Uitleg over de bestelprocedure kan je hier vinden. Online aankoop is eveneens mogelijk: klik op de Upgrade-knop in je Moovly account en volg de stappen. Betalen kan via kredietkaart of Paypal.

Waar kan ik terecht voor bijkomende vragen?

Via het contactformulier op deze website kan je ons contacteren voor verder vragen!