Zelf interne video's maken met Moovly: vraag hier je demo aan

Wist je dat Moovly in vele ziekenhuizen wordt gebruikt om zelf interne video’s te maken? Video’s voor interne communicatie, opleiding, aankondigingen… met Moovly maak je ze eenvoudig zelf en pas je ze aan wanneer nodig.

Moovly is een eenvoudige online tool voor de doorsnee computergebruiker. Je moet er dus geen video-expert voor zijn: als je met PowerPoint kan werken, kan je met Moovly aan de slag. En het is budgetvriendelijk: voor een vaste jaarprijs kan je er honderden video’s mee maken!

Met Moovly kan je video’s maken in verschillende stijlen, inclusief de huisstijl van je organisatie. Je hebt ook keuze uit tientallen templates waarin je alles kan aanpassen: kleuren, lettertypes, tekst, beelden, muziek… en toevoegen wat je wenst, inclusief jouw stem, een professionele stem of een artificiële stem (text-to-speech). Automatisch ondertitels genereren, vertalen, mobiele versies maken: het kan allemaal met Moovly. 

Deze voorbeelden geven je een idee van verschillende stijlen en bewerkbare templates:

Telewerken in Coronatijden

Help prevent the spread

Healthcare explainer

Wil je graag zien hoe het werkt en hoe andere ziekenhuizen Moovly gebruiken? Vraag dan een online demo aan via onderstaand formulier. De demo neemt slechts een half uur van je tijd in beslag.

Wel interesse maar geen tijd voor een demo?