Maak je Vlajo-filmpjes met Moovly

 

Als partner van Vlajo biedt Moovly je alles wat je nodig hebt om video’s te maken voor en over je project: je product of dienst voorstellen, een promotiefilmpje maken, een pitch-video voor je investeerders…

Als leerling of leerkracht kan je overigens gratis een educatieve Moovly-licentie verkrijgen – de FAQs hieronder leggen uit hoe!

 

Met Moovly beschik je over:

  • een intuïtieve online tool om makkelijk video’s te maken (geen software-installatie nodig)
  • een gratis mediabibliotheek met meer dan een miljoen rechtenvrije foto’s, illustraties, stock video’s, motion graphics, geluiden en muziek om je eigen mediamateriaal aan te vullen
  • een eenvoudige manier om je videoprojecten te delen met je team, je leerkracht, op YouTube en andere videosites – of te downloaden voor lokaal gebruik.

 

Veelgestelde vragen (FAQs)

Hoe kan ik een gratis Education account krijgen op Moovly?

Als je een email-adres hebt van je school, dan is de kans groot dat je maildomein al is gekend bij Moovly: je mailadres wordt dan herkend bij registratie en automatisch geüpgraded. Is dit niet het geval, contacteer dan Moovly om je schooldomein toe te voegen en je account te upgraden.

Heb je geen email van je school, dan kan je ook via Smartschool inloggen: meer info hier.

Hoe zit dat met de rechten op het mediamateriaal dat ik gebruik in mijn video’s?

Alle media-objecten die je in Moovly vindt – foto’s, animaties, illustraties, video’s, geluiden en muziek – zijn rechtenvrij voor wat het gebruik in je video’s betreft. Je mag ze alleen niet doorverkopen of er geld mee verdienen.

Let wel op de rechten van media die je zelf toevoegt – daar ben je zelf verantwoordelijk voor!

Hoe ga ik aan de slag met Moovly?

Moovly is op zich een zeer intuitieve applicatie die gericht is op de gemiddelde computergebruiker die met tools als PowerPoint aan de slag kan. Het is een drag-and-drop tool die je gewoon in je browser gebruikt, je hoeft dus geen programma te installeren.

Moovly heeft ook een uitgebreid Help Center met heel wat uitleg, tips en tutorials!